Referencer

Referencer


Høfeber og allergi hos barn.

"Vores datter, Mille, lider rigtig meget af forskellige allergier. Derfor valgte vi sidste år, at forsøge med forebyggende behandling hos Heidi inden pollensæsonen startede.

Mille fik foretaget en vitamin- og mineraltest, og i kombination med zoneterapi blev der gradvist opbygget en solid bund for hendes immunforsvar, således at Mille blev mere resistent, og hendes krop selv kunne modarbejde allergierne.


Mille har oplevet en stor bedring i hendes krop efter behandlingsforløbet på flere måder. Hun var ikke nær så ramt af sin høfeber og allergier efterfølgende, ligesom hendes maveproblemer stort set også er forsvundet.


Forløbet har givet os som forældre en masse viden omkring vores datters allergier, som kan hjælpe os, hvis en situation pludselig opstår. Mille selv har fået en stor ro og balance i sin krop, og er også selv blevet meget bevidst om, hvad der hjælper hende.


Mille har været SÅ glad for at komme hos Heidi.

Heidis naturlige, rolige væsen og viden omkring behandlingen har betydet, at vi har følt os meget trygge i hendes klinik og med behandlingen. Det har været vigtigt for os forældre, at vi ved, at der bliver kigget på vores datters symptomer fra forskellige vinkler - og Heidi er super god til at perspektivere mulighederne for et behandlingsforløb. Det bevirker, at man ikke er et sekund i tvivl om, at Heidi kan sit kram og gør meget for ikke at udelukke det ene frem for det andet. Hun prøver gerne til med flere metoder. Man føler sig på ingen måde overhørt eller overset, men grundigt behandlet i dybden.


Vi vil til enhver tid anbefale Heidi som behandler. Hun har en bred vifte af erfaring og er meget rådførende. ALLE vil kunne have gavn af en behandling hos Heidi for bedre velvære og balance i krop og sjæl. Vi vender tibage for forebyggende behandling op til den næste pollensæson.

Rikke, mor til Mille 7 år.Kraftig allergi, udslæt og eksem 

"Først og fremmest er Heidi et meget kært menneske,

der tager ens problemer alvorligt og gør sit ypperste for at hjælpe.


Jeg opsøgte Heidi pga. voldsomme allergiske reaktioner på MI, som er et konserveringsmiddel, der bl.a. findes i maling,creme, shampoo, rengøringsmidler og makeup. Jeg havde voldsom udslæt, eksem og kløe. Af min hudlæge havde jeg fået at vide, at han ville melde det som en arbejdsskade, og at jeg ikke længere kunne fortsætte mit arbejde som kunstner, hvilket ville være katastrofalt for mig, da jeg lever af min kunst.


Jeg fandt frem til Heidi på nettet og følte instinktivt at hun var den helt rigtige til at hjælpe mig . Hun så som behandler det hele menneske og gennem en test af mig, fandt hun ud af, hvor der var ubalancer i min krop, hvilke vitaminer og mineraler jeg manglede og samtidig satte hun mig på en kostplan og en udrensningskur.


Dette har resulteret i, at mine udslæt og mit eksem er væk. Min allergi er blevet mindsket i så høj grad, at jeg er i stand til at male og fortsat kan leve af min kunst, når blot jeg bærer engangshandsker under arbejdet - Før kunne jeg ikke engang være i nærheden af min maling eller opholde mig på mit værksted .


Jeg vil til enhver tid anbefale Heidi og har også gjort det . Hun er det sødeste menneske, og tydeligvis har hun en ægte interesse i at hjælpe og er altid sød til at følge op på spørgsmål og komme med gode råd. Jeg kan derfor kun give Heidi min allervarmeste anbefaling."

Sofie Eriksen - HerningVægtproblemer, uhensigtsmæssige spisevaner, sukkertrang

"Min datter har fra 5 års alderen haft en tendens til overvægt - ikke overvældende - men nok til, at jeg vidste, at hun på et tidspunkt ville komme til at mistrives i det. Hun har altid dyrket meget motion - men uhensigtsæssige madvaner, mængder og spisetidspunkter har været udfordrende. Ingen lyst til morgenmad, kun ganske lidt frokost, og det halve køleskab når hun kom hjem fra skole og og igen til aften.

Jeg fandt frem til Heidi, og det tog hurtigt form.


Vi oplevede at Heidi med sit fantastiske væsen og med sin enormt imødekommende og søde facon, hurtigt fandt vejen ind til min datter - På min datters præmisser.

Min datter har stor tillid til Heidi og har stor tiltro til, at Heidi gør noget godt for hende. Hjælper hende til at hjælpe sig selv. Efter ganske få konsultationer begyndte min datter selv at tale med Heidi, og jeg har hver gang fået en briefing af Heidi efterfølgende - Fuldstændig fantastisk!

Det kan ene og alene lade sig gøre, fordi Heidis tilgang til min datter er åben, fordomsfri og rettet specifikt og individuelt til min datters situation og person.


De regelmæssige besøg hos Heidi har været helt afgørende for, at min datter er vokset i højden UDEN at tage tilsvarende på i vægt - Men vigtigst har det været afgørende for, at min datter nu stort set selv er i stand til at regulere sine madvaner, indtagelse af mængder samt at tage højde for hvornår hun spiser.


Heidi har givet min datter simple redskaber, som hun selv kan navigere efter, og ved hvert besøg hjælper hun hende med at fastsætte klare og overskuelige områder, som hun skal have særlig fokus på i den kommende periode.


Min datter har fortsat et ønske om, at komme hos Heidi til opfølgende samtaler - Lige for at få genopfrisket eller rettet lidt til efter behov. Jeg er som mor ualmindelig glad for, at jeg havde modet til at tage skridtet og få hjælp fra Heidi"

Bettina, mor til 12-årigSøvnproblemer, uro

"Min datter har siden hun var helt spæd haft store problemer med at falde i søvn om aftenen. Hun sover godt om natten, men kan nogle gange ligge i to timer, før hun falder til ro. Hun havde allerede efter første behandling hos Heidi meget nemmere ved at falde i søvn. Der blev sagt godnat, og hun faldt i søvn kort tid efter.


Vi havde afprøvet rigtig mange forskellige ting før vi opsøgte Heidi; ligget ved vores datter til hun faldt i søvn, sat musik på, tændt ekstra lys, slukket for alt lys og meget andet, som ikke hjalp....Men det gjorde zoneterapien.


Vi har været hos Heidi nogle gange, men har også fået anvisninger på, hvordan vi selv kunne arbejde med zoneterapien derhjemme. Behandlingerne har helt sikkert hjulpet min datter til at falde hurtigere i søvn.


Heidi er meget vidende og afprøver forskellige ting, for at se, hvad der virker bedst - og så kommer hun med gode råd til, hvad man selv kan gøre derhjemme.

Jeg kan anbefale Heidi til stort set alle, der kunne have gavn af rådgivning eller behandling med bl.a. zoneterapi. Hendes viden rækker lang, og hun kan hjælpe på flere områder"

Mor til Sofie 9 årTræthed, manglende energi, lav blodprocent

"Jeg var gennem længere tid dagligt blevet overmandet af træthed, som jeg troede skyldtes arbejde og en tæt pakket kalender. Da jeg meldte mig som bloddoner, fandt jeg dog ud af, at min blodprocent var alt for lav til at komme i betragtning, og tænkte at noget måtte gøres. Jeg opsøgte Heidi og fik lavet en vitamin- og mineral test, som viste, at der var flere mangler. Efter et par måneder med de kosttilskud og kostændringer, som Heidi havde anbefalet viste blodprocenten en markant ændring, men humøret og energien var også steget, og hverdagen synes nu nemmere at komme igennem. Som sidegevinst er trangen til de søde sager nedsat.

Jeg har allerede anbefalet Heidi til flere"

Anita         


         

Menstruationssmerter

"Min datter har, siden hun fik sin menstruation, haft tiltagne menstruationssmerter, som var svære at holde nede med panodil. Efter nogle måneders zoneterapi behandlinger hos Heidi er 1. menstruationsdagen igen tålelig og vi har selv fået indsigt i hvordan vi kan påvirke forskellige zoner og give massage.


Vi kan varmt anbefale en tur forbi Heidi."

Mor til Lærke 14 år   
Smerter, manglende energi

"Da jeg startede mit behandlingsforløb hos Heidi for godt et år siden, havde jeg det ikke ret godt. Jeg havde rigtig mange smerter og var bl.a. blevet opereret for struma. Jeg var nået til et punkt, hvor jeg var bange for, at jeg fejlede noget alvorligt, og at mine smerter aldrig ville forsvinde.


Sammen med Heidi er jeg kommet på ret køl igen - En kombination af kostændringer, fokus på de rette kosttilskud samt jævnlige zoneterapibehandlinger har øget mit velbefindende. Jeg har mere overskud og energi og har færre smerter end før.


Heidi som behandler er alletiders. Hun har altid tid til at lytte og finde ind til de dybereliggende årsager til ens problemer. Jeg vil anbefale Heidi til alle, som har brug for sundhedsfremmende behandling"

 Jette 56 år Eksem, allergi

"Jeg har gennem flere år været plaget af eksem på hænder og fødder, men også tilbagevendende soleksem på mine ferier.

Kombinationen af kostvejledning, gode råd om kosttilskud og hudplejeprodukter, zoneterapi og øreakupunktur har helt sikker gjort en forskel for mig.

Mit eksem er nu væk, men kommer den tilbage, vil jeg uden tvivl kontakte Heidi igen.

Jeg vil helt klart anbefale familie, venner, kolleger og andre at kontakte Heidi, hvis de har brug for det"

Dorte 45 årFordøjelsesproblemer, manglende energi

"Da jeg bestilte tid hos Heidi, havde jeg gennem længere tid haft problemer med fordøjelsen. Undersøgelserne hos lægen viste, at mit helbred var fint, men alligevel følte jeg smerter, ubehag og oppustethed. Jeg var også mere træt og uoplagt end tidligere, så jeg valgte at opsøge Heidi for at se, om hun kunne gøre en forskel.

Allerede efter første konsultation mærkede jeg markante ændringer, smerterne var aftagende og jeg følte mig slet ikke så oppustet længere.


Med råd og vejledning fra Heidi har jeg nu omlagt min kost og min livsstil, hvilket har givet mig en øget livskvalitet. Efter mit forløb hos Heidi har jeg ikke længere problemer med maven og mit energiniveau er øget markant. Det har været helt fantastisk at finde ud af kostens betydning for min livskvalitet. De ændringer jeg har foretaget efter råd fra Heidi har betydet, at jeg har fået det meget bedre med mig selv.


Det helt unikke ved Heidi er, at hun både er utrolig professionel og enormt tillidsskabende. Hun udviser empati og er nærværende, så man føler sig i trygge hænder hele vejen gennem forløbet. Hun er dygtig til at gennemskue sammenhængen mellem ens problemer og er ekstremt god til, meget præcist, at vejlede omkring ændringer i de daglige rutiner i forhold til ens helbredsmæssige udfordringer.


Jeg vil anbefale Heidi til alle, der føler en eller anden form for ubalance i sit liv, og som ønsker maksimal livskvalitet"

Kvinde 39 år

                         
       

               
       Du kan læse nærmere under fanen, "konsultation".