YOGA

YOGAEr du interesseret i at modtage en en mail med info om nye yogahold, workshops og events. kan du sende mig besked på mail@heidibulow.dkI øjeblikket tilbyder jeg yogaundervisning på følgende tidspunkter:


Tirsdag kl. 17.15-18.30: Yoga for mænd

(Opstart uge 43)


Tirsdag kl.  19.00-20.15: Yoga for mænd

(Lukket hold)


Fredag  kl. 9.00-10.30: YIN yoga

(Fuldt booket, men kontakt mig gerne for ledige drop-in pladser v. evt. afbud)Udover de faste hold tilbydes også løbende workshops i yogastudiet med skiftende undervisere og indhold.


Du kan læse mere om de forskellige hold og workshops nedenfor, og de vil også blive slået op som begivenheder på Facebook.


Tilmelding på mail@heidibulow.dk
Du er velkommen til at springe på midt i et forløb, hvis der er plads. Prisen retter vi til.


Overskydende pladser på holdene kan også købes som enkelte drop-in klasser.

BLID OG MINDFUL YOGA


En blid yogaform som er tilegnet alle. Undervisningen tager udgangspunkt i de traditionelle yogastillinger fra Hatha yoga og retter i hver stilling opmærksomheden på kroppen og åndedrættet. Kombinationen af mindfulness og fysiske øvelser er en effektiv genvej til øget overskud. Vi stimulerer og afbalancerer kroppens funktioner, organer og nervesystem og styrker derved krop, sind og evnen til at være fokuseret og fuldt tilstede. Denne time kombinerer korte meditationer, åndedrætsøvelser, klassisk og mindful yoga og indimellem også en smule YIN yoga. Det kan også være, at jeg inddrager lidt ansigtsypga undervejs.

Timen afsluttes altid med en kortere eller længere afspænding.

YIN YOGA


Stræk dig til velvære YIN yoga er en blid yogaform, som er kendetegnet ved at være meditativ og rolig. Blikket vendes indad og vi mærker efter i kroppen. YIN yoga er en passiv praksis, men virker kropsligt og mentalt styrkende og helende. Øvelserne er typisk liggende eller siddende stræk, som vi holder i 3-10 minutter. Vi fordyber os i de enkelte stillinger, har fokus på åndedrættet samt en mindful og sansende tilgang til kroppen. YIN yoga er rettet mod bindevævet, især omkring hofter, bækken og den nederste del af rygsøjlen. De langsomme og blide stræk stimulerer bindevævet og gør det mere elastisk og smidigt og hjælper os derved til at bevare vores fleksibilitet og bevægelighed. Rundt om vores knogler, muskler, led og organer ligger bindevæv. Vævet hænger sammen i hele kroppen og transporterer energi og stresshormoner. Med alderen og ved stressfyldte tilstande bliver vævet mere stift og mindre elastisk, hvilket kan give dig uforklarlige smerter. YIN yoga handler om at spænde af, give efter, strække bindevævet og oparbejde en mere fleksibel og smidig krop med plads. En Yin praksis kan opleves intens og afslappende på samme tid, fordi den virker dybt i kroppen ved at frisætte gamle spændinger og stagneret energi. Da tempoet i YIN yoga er lavt sænker vi naturligt kroppens tempo; vores blodtryk bliver lavere, vores åndedræt bliver roligere og vores tanker stilnes. Du vil blive bedt om at hvile mellem hver stilling for at understøtte udrensningsprocessen. Vi anbefaler derfor varmt, afslappet tøj og gerne nogle varme sokker. Du vil opleve, at du gennem de lange stræk opnår ny energi, og du vil gå fra yogatimen med en lethed i din krop. YIN yoga er for alle og er et fantastisk supplement til mere fysiske træningsformer som fx løb og styrketræning.Fredage kl. 9.00-10.30.


8 pladser på holdet. (Holdet er i øjeblikket fuldt booket, men jeg får indimellem afbud, så kontakt mig gerne på mail@heidibulow.dk. Måske der er en ledig plads en enkelt fredag?)


Drop-in: 150 kr. pr. gang