YOGA

YOGA


I øjeblikket tilbyder jeg yogaundervisning på følgende tidspunkter:


Tirsdag kl. 19.00-20.15: Yoga for mænd

(Lukket hold)


Onsdag kl. 7.00-8.00: Yoga for unge

Onsdag kl. 8.15-9.15: elitesportsudøvere

(Lukket hold)


Torsdag kl. 9.00-10.30: Blid og mindful yoga


Fredag  kl. 9.00-10.30: YIN yoga
Udover de faste hold tilbydes også løbende workshops i yogastudiet med skiftende undervisere og indhold.


Du kan læse mere om de forskellige hold og workshops nedenfor, og de vil også blive slået op som begivenheder på Facebooksiden.


Tilmelding på mail@heidibulow.dkDu er velkommen til at springe på midt i et forløb, hvis der er plads. Prisen retter vi til.


Overskydende pladser på holdene kan også købes som enkelte drop-in klasser.
WORKSHOPS:


BLID OG MINDFUL YOGA


En blid yogaform som er tilegnet alle. Undervisningen tager udgangspunkt i de traditionelle yogastillinger fra Hatha yoga og retter i hver stilling opmærksomheden på kroppen og åndedrættet. Kombinationen af mindfulness og fysiske øvelser er en effektiv genvej til øget overskud. Vi stimulerer og afbalancerer kroppens funktioner, organer og nervesystem og styrker derved krop, sind og evnen til at være fokuseret og fuldt tilstede. Denne time kombinerer korte meditationer, åndedrætsøvelser, klassisk og mindful yoga og indimellem også en smule YIN yoga. Timen afsluttes altid med en kortere eller længere afspænding.


Miniforløb 2 uger:

Torsdage kl. 9.00-10.30

Opstart uge 3 - torsdag d. 16/1

Pris 250 kr. 8 pladser på holdet


Forløb på 6 uger:

Torsdage kl. 9.00-10.30

Opstart uge 9 - torsdag d. 27/2

Pris 695 kr. 8 pladser på holdet


Drop-in: 150 kr. pr. gang

YIN YOGA


Stræk dig til velvære YIN yoga er en blid yogaform, som er kendetegnet ved at være meditativ og rolig. Blikket vendes indad og vi mærker efter i kroppen. YIN yoga er en passiv praksis, men virker kropsligt og mentalt styrkende og helende. Øvelserne er typisk liggende eller siddende stræk, som vi holder i 3-10 minutter. Vi fordyber os i de enkelte stillinger, har fokus på åndedrættet samt en mindful og sansende tilgang til kroppen. YIN yoga er rettet mod bindevævet, især omkring hofter, bækken og den nederste del af rygsøjlen. De langsomme og blide stræk stimulerer bindevævet og gør det mere elastisk og smidigt og hjælper os derved til at bevare vores fleksibilitet og bevægelighed. Rundt om vores knogler, muskler, led og organer ligger bindevæv. Vævet hænger sammen i hele kroppen og transporterer energi og stresshormoner. Med alderen og ved stressfyldte tilstande bliver vævet mere stift og mindre elastisk, hvilket kan give dig uforklarlige smerter. YIN yoga handler om at spænde af, give efter, strække bindevævet og oparbejde en mere fleksibel og smidig krop med plads. En Yin praksis kan opleves intens og afslappende på samme tid, fordi den virker dybt i kroppen ved at frisætte gamle spændinger og stagneret energi. Da tempoet i YIN yoga er lavt sænker vi naturligt kroppens tempo; vores blodtryk bliver lavere, vores åndedræt bliver roligere og vores tanker stilnes. Du vil blive bedt om at hvile mellem hver stilling for at understøtte udrensningsprocessen. Vi anbefaler derfor varmt, afslappet tøj og gerne nogle varme sokker. Du vil opleve, at du gennem de lange stræk opnår ny energi, og du vil gå fra yogatimen med en lethed i din krop. YIN yoga er for alle og er et fantastisk supplement til mere fysiske træningsformer som fx løb og styrketræning.


Miniforløb 3 uger:

Fredage kl. 9.00-10.30

Opstart uge 2 - fredag d. 10/1

Pris 375 kr. 8 pladser på holdet


Forløb på 6 uger:

Fredage kl. 9.00-10.30.

Opstart uge 9 - fredag d. 27/2.

Pris 695 kr. 8 pladser på holdet.


Drop-in: 150 kr. pr. gang

WORKSHOP MED YO-LATES - FØRSTE GANG I HORSENS

 

Kom til en rigtig lækker fredags workshop, hvor du vil få det bedste fra både pilates og yoga. De to træningsformer supplerer hinanden rigtig godt, så du kan gå fra workshoppen med både indre ro, balance og en styrket core. Fælles for yoga og pilates er, at der arbejdes dybt i kroppen med både stræk, afspænding og styrke. Alle kan være med uanset niveau.

 

Velæret toppes op med en forfriskning efter workshoppen i Café 31E i Møbelpassagen, der ligger få meter fra YOGA studiet.

 

Pilates ved Linda Jakobsen

Med pilates trænes kernemuskulaturen skånsomt men dybt og effektivt. Bækken, bugmuskulatur, mave, ryg, skuldre og hofter styrkes og mobiliseres, hvilket bidrager til en sund holdning, og en stærk og bevægelig krop. Åndedrættet bruges bevidst for at gøre øvelserne super effektive.


Linda er uddannet instruktør i Balanced Body Pilates ved Den Intelligente Krop og har undervist siden 2016.

 Yoga ved Heidi Bülow

Yogaen vil bære præg af en indadvendt praksis med fokus på afspænding, nærvær og åndedræt. Vi tager afsæt i den blide YIN-yoga, som kendetegnes ved at være meditativ og rolig. Vi afslutter vores yogapraksis med en guidet afspænding i en dejlig restorativ stilling.

 

Heidi er uddannet yogainstruktør ved Mind and Motion og har undervist siden 2016

 

Tid: Fredag den 27. marts kl.16.00-18.00 – derefter forfriskning

 

Sted: Heidi Bülows YOGA studie i Brænderigården, Søndergade 41D, 8700 Horsens

 

Pris: DKK 350,- inkl. forfriskninger under workshoppen og et glas på Café 31E efterfølgende

 

Tilmelding: Skriv til l_jakobsen@hotmail.com. Oplys navn, telefonnummer og mailadresse ved tilmelding. Du vil derefter modtage information om betaling.

 
HVERDAGSBALANCE & AYURVEDAEn fordybelseseftermiddag med Janni Daugaard.


Fredag 3. april kl.16.00 - 18.30

Brænderigården i HorsensNår du er fysisk og mental rask er du i balance - det er ét af grundprincipperne inden for det holistiske sundhedssystem, som kaldes ayurveda.

Men hvordan opretholder man balancen i en travl hverdag?


På dette hyggelige fordybelsesevent får du simple tips til, hvordan du med yoga, meditation og generel livsstil kan opretholde din hverdagsbalance om foråret. I løbet af eftermiddagen lærer du, hvordan de tre ayurvediske typer kommer til udtryk, når de er henholdsvis i balance og ubalance. Du får også en fornemmelse af, hvilken af de tre ayurvediske typer, der passer bedst på dig.


Efterfølgende vil det være nemmere for dig at navigere i din egen hverdag og tage begyndende ubalancer i opløbet, så de ikke når at manifestere sig som sygdom.


Påklædning: Behageligt tøj du kan bevæge dig i.

Medbring: Notesbog og skriveredskaber


Pris: 325 kr.

Max: 10 deltagere


Tilmelding: mail@heidibulow.dk


Heidi Bülow, Brænderigården, Søndergade 41D, 8700 Horsens

+4520400707  mail@heidibulow.dk  CVR-nr. 34247757

                               

                                 


                                                     Heidi Bülow


                            Naturopath i biologisk medicin, RAB

                                                  Zoneterapeut, Biopat, øreakupunktur